• Magyar (HU)

Vibrátor sztori, avagy új távlatok a hölgy utasok számára!

Oszd meg ismerőseiddel

A mai élet kitermelte az "emancipált nő" fogalmát! Már nem csak a férfiaknak jár "hivatalból" az élvezet, amikor a motoron ülnek.

 

Kívülről nem látható, hogy mit rejt az ülés. :)

 

A hátsó ülés utasai lényegesen élményszegényebb utazásban részesülnek a hosszú utak alatt! A tájak és a vezető hátának a nézegetése alatt hamar elunják magukat! Amerikában a hosszú utazások miatt nem szeretnek a hölgyek a párjaikkal menni, illetve ez az utóbbi időben ez nagyon megváltozott! Amióta egy, egyébként a hálószobák mélyén használatos, kis eszközt építenek a hátsó ülés egy bizonyos része alá, azóta nagyobb az motorozási kedv a hölgy utasok részéről! Szóval és tettel, mi is a kedveseink kedvében akarunk járni, ezért szert tettünk egy ilyen speciális, ülésbe szerelhető távirányítós eszközre! Gondoljunk bele, hogy órákon át megyünk és még a szokásos beszélgetésekre sincs mód, hiszen a fejünk is egy bukósisakba van elzárva a külvilágból! Ebben a szituban egy apró gombnyomás és már boldogabban érzi magát mögöttünk a kedvesünk. A vezérlő egy rádiós távkapcsoló, amely a bekapcsolás után 10 különböző impulzus programot tud kiválasztani.

Mire is jó így a dolog?

Amíg megérkezünk, addig jól érzi magát az utasunk és a végcélnál már minden "elő van melegítve", így fáradt testünk könnyebben kap pihentető simogatást a kedves utasunktól! Beépítését 2 -3 nap átfutással vállaljuk bármilyen motortípus hátsó ülésébe, amelyek a teljes komfortérzet eléréséhez szintén új, esztétikus formát nyernek. ( Eszköz ára bruttó 18.990,- Ft, beszerelés a hátsó ülés kialakítása 9.850,- Ft nettó.)